Perinetsiivouspalvelu

on siivous- ja kiinteistönhoitopalveluita tarjoava yritys. Päivittäisessä siivoustyössä käytämme ainoastaan laadukkaita ja ammattimaisia työvälineitä sekä nykyaikaisia tekniikoita.

Tarjoamme huippulaatua myös vaativimmalle asiakkaalle.

Huomioimme tilaajan toiveet ja pidämme kiinni määräajoista sekä lupauksista. Toimintamme perustuu jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Jokainen asiakas ja asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää. Nykyisille ja tuleville palveluidemme tilaajille tarjoamme joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua, jota tähänastiset asiakkaamme ovat arvostaneet suuresti.

Perinet Siivouspalvelu on osa Perinet Timanttityö Oy ’tä.

Arvomme

Asiakaslähtöisyys, luottamus ja toiminnan jatkuva kehittäminen.

Alusta lähtien yritykseksemme menestys ja kasvu on perustunut hyvin tehtyyn työhön. Vain hyvin tehty työ ja tyytyväinen asiakas tuottavat meille hyvän mielen. Pitkät asiakassuhteet on toimintamme perusta. Valtaosa asiakkaistamme ovatkin ostaneet palveluitamme jo useita vuosia.
Pyrimme olemaan luotettava kumppani; se mitä luvataan, niin siitä pidetään kiinni. Pyrimme kehittämään jatkuvasti työmenetelmiämme niin, että voimme tuottaa hyvää jälkeä tehokkaasti ja ympäristöä säästäen.

Missio

Missiomme on huolehtia asiakkaidemme toimitilojen ja -ympäristön toimivuudesta, turvallisuudesta ja viihtyvyydestä tuottamalla laadukkaita puhtausalan palveluita.

Visio

Visiomme on olla toimialueemme halutuin puhtausalan yhteistyökumppani.

 
 

Kysy tarjousta

Vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa

  Osoite

  Rajamaankaari 14, 02970 Espoo

  Sähköpostiosoite

  info@perinetsiivouspalvelu.fi

  Puhelinnumero

  0442220348 / 0442003078